EA werkt aan dynamische moeilijkheidsgraad-technologie die gamers moet vasthouden

thumbnail

EA werkt op dit moment aan een technologie waarmee de moeilijkheidsgraad van een game automatisch wordt aangepast aan de speler. Het gaat om een patent dat in oktober 2020 vast is gelegd, zo lezen we via de GameSpot. Door de technologie hoopt EA dat gamers langer aan een game gekluisterd zullen blijven doordat de moeilijkheidsgraad automatisch omhoog en omlaag gaat tijdens het spelen. Gamers zullen hierdoor niet constant vast blijven zitten bij moeilijke stukken in de game, en zullen sneller doorspelen als ze hordes makkelijker kunnen nemen. In het geval dat de uitdaging te klein is, kan het systeem de moeilijkheidsgraad ook weer verhogen om meer uitdaging te creëren. De verslavingsfactor in games zou zo flink verhoogd worden omdat spelers niet gefrustreerd raken, en het spel precies bij hun past op deze manier. Een ‘easy’, ‘medium’ en ‘high’ difficulty zouden daarmee verleden tijd worden.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  738
  7 dagen geleden

  Hm ik vind het juist leuk als iets eigenlijk te moeilijk is maar uiteindelijk toch lukt, omdat je t gevecht bijvoorbeeld leert kennen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box