Saints Row: The Third Remastered komt als gratis upgrade naar Xbox Series X|S & PlayStation 5

thumbnail

Deep Silver heeft aangekondigd dat Saints Row The Third Remastered op 25 mei verschijnt voor 9e generatie consoles, naast een launch op Steam en GOG op 22 mei.|

Saints Row: The Third Remastered op Xbox Series X|S, het alles-in-één games en entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 5 computer entertainment systeem laat spelers de game ervaren met betere grafische settings vergelijkbaar met de PC-versie op de hoogste settings. De in-game engine kan vanwege de krachtige nieuwe hardware nòg beter op visueel gebied presteren met schitterende belichting, texture resolutie en andere visuele effecten.

Op de 9e generatie consoles zijn de framerates hoger, met als resultaat de meest vloeiend mogelijke gameplay. Gamers kunnen de game spelen met 60 frames per seconde en een dynamische 4K resolutie voor heerlijk soepele actie.

Xbox Series S-eigenaren krijgen een extra optie om de game in twee modi te spelen, afhankelijk van de voorkeuren van de spelers. Performance Mode zet de game vast op 60fps met een resolutie van 1080p. Beauty Mode vergrendelt de framerate op 30fps met een opgeschaalde 4K resolutie. PlayStation 5-eigenaren kunnen gebruik maken van Activities en de markante paarse gloed van de Saints is op de DualSense controller zichtbaar.

Eigenaren van Saints Row: The Third Remastered en een 9e generatie console kunnen gratis van deze upgrades genieten – Free  Upgrade en Smart Delivery zijn gegarandeerd bij de PlayStation 5 en Xbox Series X|S versies. Vanwege de SSD’s aan boord zullen deze nieuwe versies razendsnel laden, waardoor spelers zonder te wachten aan de slag kunnen gaan.

Voor meer informatie over Saints Row: The Third Remastered volg ons op Twitter, Instagram en YouTube @SaintsRow, op Facebook.com/SaintsRow of bezoek SaintsRow.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box