Nickelodeons ‘Blaze en de Monsterwielen’ racet deze herfst naar consoles en pc

thumbnail

Maak je riemen vast voor de rit van je leven, want Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Nickelodeon vandaag een gloednieuw kartracegame Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers aangekondigd. De game is gebaseerd op de populaire kleuterschoolserie van Nickelodeon en wordt dit najaar uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc digitaal.

Fans van Blaze en de Monsterwielen kunnen onderdeel worden van de actie door zich aan te sluiten bij de geweldige monstertruck Blaze en zijn vriend en chauffeur AJ terwijl ze op avontuur gaan met hun vrienden Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes en zelfs de bedriegende Crusher. Scheur door de kleurrijke straten van Axle City op een missie om het racekampioenschap te winnen.

Spelers kunnen het in hun eentje opnemen in het kampioenschap als een van de zeven onderscheidende personages of samen met vrienden en familie spelen in een split-screen voor vier spelers en racen voor de overwinning.

Belangrijkste kenmerken:

 • PERFECT VOOR KINDEREN – Bevat educatieve STEM-functies en auto-drive met optionele eenvoudige bediening voor jongere spelers
 • POWER UP – Gebruik snelheidsboosts en voer stunts en trucs uit op geweldige circuits zoals Race to Eagle Rock, Stuntmania en meer
 • KIES JE STIJL – Pas personages aan en activeer unieke personagevaardigheden om de concurrentie te slim af te zijn
 • RACE MET VRIENDEN – Speel samen in de modus voor vier spelers in split-screen

In de CG-geanimeerde kleuterserie Blaze en de Monsterwielen beleven de verbazingwekkende monstertruck Blaze en zijn achtjarige chauffeur AJ avonturen die de fysica van hoe dingen bewegen onderzoeken, hoe je problemen aanpakt door middel van wetenschappelijk onderzoek en wiskunde en ontdek je de onderdelen die nodig zijn om alledaagse technologieën te laten werken. Elke aflevering zit boordevol actie en zit vol met monstertrucks, fysieke humor en vrolijke originele liedjes met teksten die een STEM-concept benadrukken, zoals adhesie, wrijving, kracht, traject en magnetisme.

“We zijn heel blij dat Blaze eindelijk in een videogame zit en we zijn verheugd om onze samenwerking met Nickelodeon voort te zetten om nog een reeks geliefde personages tot leven te brengen”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn helemaal weg van het tv-programma en wisten dat het perfect zou passen bij een van onze titels. We zijn net zo enthousiast over de educatieve elementen die kinderen wetenschap, technologie en autorijden bijbrengen en we hopen dat jullie er allemaal van genieten!’’

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers komt uit op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc digitaal.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box