Redemption – Venom DLC nu beschikbaar voor Marvel’s Midnight Suns

thumbnail

2K en Marvel Entertainment kondigen aan dat Redemption, de tweede post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met Venom, nu wereldwijd beschikbaar is op Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In Redemption sluit Venom, de dodelijke samensmelting van Eddie Brock en een buitenaardse symbiont, zich aan bij de Midnight Suns om recht te zetten wat hij onder de demonische invloed van Lilith heeft gedaan. Bloedzuigende vampieren hebben de riolen onder New York City geteisterd, maar zelfs zij beven van angst bij het zien van Venom’s gitzwarte klauwen en vlijmscherpe tanden. Met hulp van de Midnight Suns vecht Venom om zijn acties weer onder controle te krijgen en NYC te bevrijden van de ondode plaag – maar door zich los te maken van de ene manipulatieve demon trekt hij de aandacht van een andere. Inbegrepen in Redemption:

 • Nieuwe rekruteerbare Hero: Venom, een woeste Symbiote met 10 unieke Hero Abilities.
 • Nieuwe verhaalmissies: Zet de strijd tegen de vampierbedreiging in New York City voort.
 • Nieuwe Abbey Upgrade: Fluisterweb
 • 3 extra Hero Skins, 7 Abbey Outfits en 2 badpakken voor Venom.

Venom wordt gerekruteerd door het voltooien van zijn eerste verhaalmissie “The Devil’s Due”, die speelbaar wordt na het voltooien van de missie “Shattering Expectations” aan het einde van Act One.

Op het slagveld begint Venom elke ontmoeting met een grote damage bonus in de vorm van Ravenous. Ravenous is een uniek mechanisme voor Venom; hij begint met drie stacks en elke stack verhoogt zijn basisaanval. Met een aanval of Heroic gebruik je één stack Ravenous, die elke beurt een beetje wordt bijgevuld. Dit maakt Venom bijzonder explosief als personage – hij vereist zorgvuldig beheer van de speelvolgorde om zijn schadepotentieel te maximaliseren, maar zijn vaardigheden kunnen hem in staat stellen langere periodes van intense kracht vol te houden.

Het bouwen van Venom’s Whisper Web-upgrade in de Abbey ontgrendelt de mogelijkheid om Intel te gebruiken om algemene missies aan te passen, waarbij een willekeurige modificatie wordt toegepast zoals het veranderen van de missieleider en het verlagen van de moeilijkheidsgraad van de missie. Het upgraden van Whisper Web voegt een extra beloning toe aan de missie, zoals Credits, Blueprints of Essence.

Redemption is beschikbaar voor Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Marvel’s Midnight Suns heeft een PEGI 12 rating.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2042
  25 dagen geleden

  Venom is een vette toevoeging.Krijg niet vaak in een Marvel game de kans om als hem te spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx