Red het Smurfendorp in De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen

thumbnail

Mindscape, Microïds en ontwikkelaar OSome Studio hebben vandaag De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen gelanceerd, het vervolg op de succesvolle 3D-platformer De Smurfen: Missie Vileaf. De nieuwe game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

In De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen gaan spelers met een team van Smurfen, aangevoerd door knutselsmurf, op zoek naar de mysterieuze Groene Steen. Dit waardevolle ingrediënt is essentieel voor Knutselsmurf om zijn nieuwste uitvinding, de SmurfoMix, aan de praat te krijgen. Helaas is de Groene Steen in handen van de hebzuchtige Gargamel. Tijdens hun missie om de Groene Steen uit zijn klauwen te heroveren, vindt er een plotselinge explosie plaats. Hierdoor verspreiden zich scherven over het Vervloekte Land. Samen met het Smurfenteam moeten spelers de verschillende fragmenten van de Groene Steen opsporen en samenvoegen voordat de wereld in totale chaos stort.

Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen kunnen verwachten:

 • Samen op avontuur – Ga het avontuur aan met een partner, vrienden of familie in de co-op-modus.
 • Nieuwe bondgenoot – Werk voor het eerst samen met Gargamel om het Smurfendorp te redden.
 • Ontdekking – Gebruik teleporters om door het Vervloekte Land te reizen en ontdek nieuwe gebieden.
 • Spannende gameplay – Geniet van dynamische gameplay met verkenning, platformactie en nog intensere gevechten.
 • BoostiBoom – Verzamel verschillende grondstoffen om de BoostiBoom te verkrijgen en verbeter de SmurfoMix tijdens het avontuur.

Prijs en beschikbaarheid
De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc tegen een adviesprijs van € 49,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx