Call of Duty viert 20e verjaardag

thumbnail

De Call of Duty-franchise, mogelijk gemaakt door ontwikkelaars van wereldklasse en een ongelofelijke community, is 20 geworden op 29 oktober 2023. Deze samenvatting geeft een overzicht van de ongekende, ongelooflijke en ongeëvenaarde videogame-ervaringen in twee opmerkelijke decennia.

Call of Duty werd voor het eerst gelanceerd in 2003 en heeft een lange en interessante geschiedenis. Tegenwoordig is het een wereldwijde ervaring die synoniem staat voor het first-person actiegenre.

29 oktober is een belangrijke mijlpaal voor deze legendarische franchise, want dan vierden we samen met Activisions studiopartners en ontwikkelteams de 20e verjaardag van Call of Duty.

Deze mijlpaal is alleen mogelijk dankzij al deze teams en alle ontwikkelaars van vroeger en nu – en dankzij de ongelofelijke Call of Duty-community.

Of je Call of Duty nu al sinds 29 oktober 2003 speelt of pas sinds kort, we willen je bedanken dat je deel uitmaakt van de 20-jarige geschiedenis van Call of Duty, die zal worden voortgezet met de lancering van Modern Warfare III op 10 november, de eerste keer in achtereenvolgende jaren dat de franchise een direct vervolg uitbrengt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2082
  1 maand geleden

  Poh 20 jaar alweer. Weet nog wel dat ik de overstap maakte van MoH:AA naar CoD. Waren weinig games die me van eerstgenoemde game weg kon houden maar CoD lukte het makkelijk. Wil niet weten hoeveel uren ik daarin heb gestoken haha.

  WoW volgend jaar ook 20 jaar, pfoe ik word oud.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx