Puyo Puyo Tetris 2 vanaf nu verkrijgbaar voor huidige en next-gen consoles

thumbnail

SEGA lanceert Puyo Puyo Tetris 2, het vervolg op de geliefde crossover van twee iconische puzzelseries, voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Volgend jaar komt de game via Steam ook naar pc’s. In dit kleurrijke avontuur wordt Puyo Puyo, één van de beroemdste puzzelmerken uit Japan, gemengd met Tetris, het wereldwijde puzzelfenomeen. Het resultaat is een unieke crossover-spelervaring voor fans van alle leeftijden en niveaus.

Puyo Puyo Tetris 2 biedt een gloednieuwe, door RPG’s geïnspireerde Skill Battle-mode, een Adventure-mode met een nieuw verhaal vol kleurrijke personages, diverse online-modes en heel veel meer. Daarmee wordt de succesformule van de voorganger voortgezet, maar ook een nieuwe draai gegeven aan de samensmelting van de twee puzzellegendes.

Een spectaculaire combinatie
Puyo Puyo Tetris 2 biedt zowel nieuwkomers als veteranen vrijwel eindeloos veel manieren om hun skills te demonstreren, hieronder enkele van de voornaamste kenmerken:
• Kleurrijke crossover-puzzels voor 1 tot 4 spelers, offline en online
• Vind je weg over de nieuwe overworld-map in de Adventure-mode en volg het gloednieuwe verhaal waarin de helden door de samengesmolten werelden moeten reizen om hun vrienden van een duistere corruptie te redden
• Speel stages opnieuw voor meer beloningen, experimenteer met verschillende moeilijkheidsniveaus, test je favoriete speelstijl en ontgrendel nieuwe personages, achtergronden, bonusstages en meer
• 28 speelbare personages, zowel nieuwe als terugkerende favorieten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en stats
• Selecteer personages met elkaar aanvullende eigenschappen in de Skill Battle-mode om een zo sterk mogelijk team samen te stellen en je tegenstanders te overweldigen
• Beproef je skills met de nieuwe online-functies, inclusief uitdagende Puzzle Leagues, of speel met twee tot vier spelers diverse, aanpasbare potjes in Free Play voor een meer ontspannende ervaring
• Speel diverse Challenge-modes, inclusief eindeloos Tetris en Puyo Puyo voor nog meer variatie, zowel solo als online

Meer content onderweg
8 december is nog maar het begin van SEGA’s plannen voor Puyo Puyo Tetris 2. Na de lancering kunnen spelers uitzien naar nog meer game-mogelijkheden, extra personages en meer in een doorgaande stroom aan gratis content-updates! Meer informatie hierover wordt later bekendgemaakt.

Info over de Day 1-patch & -update
Om alle spelers de best mogelijke ervaring te bieden wanneer ze met Puyo Puyo Tetris 2 beginnen, komt een Day One Patch beschikbaar. Omdat replay-gegevens verloren gaan als je de Day One-patch uitvoert, raden we aan om de update uit te voeren voordat je met spelen begint. Hoewel er een gratis upgrade is van de PS4-versie naar de PS5-versie van de game, kunnen opgeslagen gegevens niet overgezet worden.

Puyo Puyo Tetris 2 is nu te koop voor de Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De Steamversie komt volgend jaar beschikbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box