Bekijk nu de Cyberpunk 2077 launch trailer

thumbnail

CD PROJEKT RED heeft de officiële launch trailer voor Cyberpunk 2077 uitgebracht in afwachting van de lancering van de game.

De trailer duikt diep in de wereld en het verhaal van Cyberpunk 2077 en verkent de banden die spelers zullen smeden, de gevaren waarmee ze worden geconfronteerd en de moeite die ze zullen doen om hun legende op te bouwen als V, het hoofdpersonage van de game. De lanceringstrailer laat spelers zien hoe het is om het avontuur aan te gaan in Night City.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Yellow13NL
  Lid
  280
  4 maanden geleden

  Ook hier mag wel even vermeld worden dat de update naar de Xbox Series X en Playstation 5 gratis is, i.t.t. tot die Kapitalisten van Activision.

  Kont
  Lid
  747
  4 maanden geleden

  Denk dat CDPR wel hele andere dingen aan het hoofd heeft dan de next gen update 😂 Zorg eerst maar dat je een game aflevert die normaal speelbaar is


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box