Harry Potter: Wizards Unite introduceert iconische schurken en vijanden

thumbnail

Niantic en Warner Bros. Games laten iconische schurken en vijanden uit de tovenaarswereld op je los in Harry Potter: Wizards Unite, in de grote nieuwe update Adversaries.

Adversaries, de belangrijkste contentrelease van dit jaar, bevat een gloednieuwe manier voor heksen en tovenaars om in de echte wereld de strijd aan te gaan met machtige vijanden. Bouw macht en vaardigheden op om te duelleren met enkele van de meest iconische schurken uit de franchise. Elke maandelijkse update bevat nieuwe uitdagingen en steeds sterkere tegenstanders waar je tegen moet strijden, waaronder de Zwadderich-Basilisk, Fenrir Vaalhaar, Draco Malfidus, Bellatrix Van Detta en nog veel meer. Spelers ontvangen allerlei beloningen, zoals Tovenaars-XP, Uitdagings-XP, kans op Verweer Tegen de Zwarte Kunsten-boeken en meer. De beloning hangt af van het aantal schurken dat spelers verslaan om sterker te worden in Harry Potter: Wizards Unite.

Spelers krijgen bovendien toegang tot de Adversaries-registratiepagina’s. Deze bevatten 75 nieuwe verzamelvoorwerpen, nog meer gevechtslessen om Beroepsvaardigheden te verbeteren en meer beloningen om verder te komen in de SVG-trainingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box