PS5-exclusieve game Abandoned is fotorealistische topper van Sony

thumbnail

Blue Box Game Studios en Sony hebben hun nieuwe game Abandoned aangekondigd. Het gaat hier om een cinematic survival horror game die alle PS5-features optimaal moet zien te benutten. Via het PS Blog werd het spel aangekondigd. Abandoned focust zich op Jason Longfield, die wakker wordt in een bos dat compleet verlaten is. Jason moet een weg uit het bos zien te vinden en komt erachter dat hij naar het bos is gebracht met donkere bedoelingen. In de game moet je realistische character interacties gebruiken. Als je bijvoorbeeld minder stamina krijgt, zal de accuraatheid van Jason ook veranderen. Het spel maakt gebruik van PS5’s 3D audio en de DualSense-features. Ook zal de horrorgame draaien op 4K met 60 frames per seconde en zijn de graphics vrijwel fotorealistisch. De titel staat gepland voor Q4 2021.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box