PS5 DualSense faceplates nu verkrijgbaar via third party bedrijf

thumbnail

De PlayStation 5 DualSense controller faceplates zijn nu beschikbaar bij het third party bedrijf Decor Evolve. Via de PSU lezen we dat de faceplates voor slechts 9,99 Dollar verkocht worden en de controller is verkijgbaar in de kleuren Gold, Rose Gold, Silver, Light Blue, Steel Grey, Orange, Midnight Blue, Purple, Blue en Red. De plates kenmerken zich doordat ze makkelijk te installeren zijn. De front plate kan namelijk geklikt worden op de controller en er ook weer af gehaald worden. Sony heeft tot dusver nog niet gereageerd met een aanklacht of iets dergelijks tegen het bedrijf. De plates zijn wellicht dan ook slechts voor tijdelijke duur verkrijgbaar. Eerder klaagde Sony namelijk al bedrijven aan die plates aanboden voor het wijzigen van de PS5-look.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Laten we eerst eens beginnen met een aantal goede ps5 games.Die kleurtjes voor een zwarte ps5 of een andere controller is niet waar ik die ps5 voor gekocht heb.Er is verdorie nog geen 1 goede game voor die ps5.Teleurgestelde gamer.

  Kont
  Lid
  2277
  3 jaren geleden
  Reageer op  Anoniem

  Nogal subjectief he. Met Demon Souls, Miles Morales, Immortals en spellen met een next gen upgrade zoals Days Gone is er echt wel genoeg te spelen. Die hele PSN collectie die je krijgt hij de PS5 is gewoon erg netjes. Wel ben ik het eens dat er nog weinig nieuwe next gen games eraan zitten te komen. Volgens mij is Kena in maart de eerste, lijkt me dan wel direct een fantastisch spel.

  Ice-T
  Lid
  61
  3 jaren geleden
  Reageer op  Anoniem

  Astro’s playroom, bugsnax, miles morales, demon souls heb je al 4 exclusives voor playstation. Daarnaast een goede third party lineup met valhalla, watch dogs legion, immortals is er genoeg te spelen. Ik heb zelf nog niet eerder zo’n goede launch meegemaakt, bij de vorige playstations en xbox console launch waren het allemaal zo’n net niet games zoals motorstorm en kameo.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx