PS Plus gebruikers kunnen eerder met Assassin’s Creed: Brotherhood beta aan de slag

thumbnail

Het Europese PlayStation Blog heeft aangekondigd dat de multiplayer beta van Assassin’s Creed: Brotherhood vroeger beschikbaar zal zijn voor PS Plus subscribers. PS Plus members kunnen een week eerder aan de slag, namelijk vanaf aankomende maandag, gevolgd door normale PSN-gebruikers, welke 4 oktober aanstaande van de beta gebruik kunnen maken. De beta bevat 2 modes, met 9 karakters en 2 beschikbare maps. De game zelf zal een maand later verschijnen op 19 november aanstaande voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie komt volgend jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik heb Playstation pLus dus ik ben erg benieuwd volgende week. Wel een beetje lullig voor de mensen die de nieuwe AC gepre-ordered hebben voor de Multiplayer en ook PS plus hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Deze trailer is trouwens episch 😮 Ik gebruik het woord niet graag/nooit omdat het nooit zo is maar hier, maak ik graag een uitzondering voor. Nee, er komt geen publieke beta, je moet hebben gepre-ordered of ps plus hebben. Peace

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Het schijnt ook zo te zijn dat wanneer jij je telefoon aan de oplader hebt en je belt of wordt gebeld er de kans is dat je telefoon zal exploderen (was bij een bepaald soort telefoon zo). Toch hoor je zelden zoiets, beetje onzinnig bericht van Sony, bij overhitting kan alles exploderen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx