LittleBigPlanet 3 blijft voorgoed offline

thumbnail

Sumo Digital heeft bekend gemaakt dat de servers van LittleBigPlanet 3 offline zullen blijven en niet meer online zullen gaan komen in de toekomst. De game kent te veel technische problemen en werd in januari al afgeschaald qua servers. Nu heeft men dus besloten om het spel volledig uit de lucht te halen.

LittleBigPlanet 3 is een platformspel dat werd ontwikkeld door Sumo Digital en uitgegeven door Sony Computer Entertainment. Het is het derde deel in de LittleBigPlanet-serie, die bekend staat om zijn charmante personages, creatieve gameplay en uitgebreide mogelijkheden voor spelers om hun eigen levels te maken en te delen.

In LittleBigPlanet 3 keren de iconische personages Sackboy, Toggle, OddSock en Swoop terug, elk met hun eigen unieke vaardigheden en speelstijlen. De game introduceert ook nieuwe gameplay-mechanismen, zoals de mogelijkheid om van personage te wisselen binnen levels, waardoor spelers nieuwe puzzels en uitdagingen kunnen aangaan.

Een van de opvallende kenmerken van de LittleBigPlanet-serie is de community-gedreven content. Spelers kunnen hun eigen levels maken met de uitgebreide level-editor en deze delen met de wereldwijde LittleBigPlanet-community. Dit heeft geleid tot een schat aan creatieve en diverse levels, variërend van eenvoudige platformuitdagingen tot complexe puzzels en minigames.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx