PC-features OUTRIDERS bekendgemaakt

thumbnail

We weten dat vele pc-spelers graag willen weten wat de pc-specs voor OUTRIDERS zijn, en dus zijn we blij dat we eindelijk de officiële systeemvereisten voor pc-spelers kunnen delen, samen met de bekendmaking van pc-specifieke features.

Bekijk nu de OUTRIDERS PC Spotlight-video voor alle informatie:
https://youtu.be/4tLNuze_73k

OUTRIDERS biedt een uitgebreide reeks geavanceerde weergave-opties waarmee spelers zelf hun setup kunnen aanpassen om het meeste uit hun pc’s te halen. Daarnaast biedt de game teksten in 13 talen, UI-aanpassingsopties, volledige crossplay op alle platformen, ondersteuning voor ultrabrede schermen, Dynamic Resolution Scaling die ervoor zorgt dat prestaties onder alle omstandigheden constant blijven en volledige NVIDIA DLSS-ondersteuning.

Het People Can Fly-team heeft hard gewerkt om een consistente framerate te garanderen, ongeacht de pc-capaciteit, en onze hardwarevereisten zijn erop gericht om te zorgen dat pc-spelers altijd kunnen genieten van een heerlijk vloeiende 60 fps.

Op 25 februari 2021 verschijnt een gratis OUTRIDERS-demo voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en pc.

OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc, en later in 2021 voor Google Stadia.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x