Rainbow Six Siege Operators betreden de wereld van Ghost Recon Breakpoint

thumbnail

Van 21 januari tot 1 februari vechten Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint-spelers zij aan zij met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operators in gloednieuwe verhaalmissies in een nieuw live cross-over event: Operation Amber Sky.

Het Operation Amber Sky cross-over event lanceert als onderdeel van Titelupdate 3.10, die vanaf 19 januari gratis beschikbaar is voor alle spelers. De update introduceert:

 • 9 gratis missies: de Ghosts zijn te weten gekomen dat Sentinel een giftig gas produceert in Auroa en het over de hele wereld verkoopt. Door de krachten te bundelen met een geïnfiltreerd Rainbow Six Siege-team, moeten spelers de productie stoppen en een tegengif vinden. Hiervoor moeten ze tal van opdrachten voltooien en zich wagen in de dodelijke gasgebieden, waar ze regelmatig een gasmasker moeten dragen en hun filters moeten vernieuwen om te overleven. Na het voltooien van de missies ontgrendelen spelers elf unieke beloningen, waaronder gloednieuwe wapens en volledige skins van Rainbow Six Siege.
 • Nieuwe teamgenoten: na het voltooien van de eerste missie van het event krijgen spelers de mogelijkheid om Operators Ash, Finka en Thatcher overal in de game en op elk moment vanuit het menu in te zetten als alternatief voor reguliere teamgenoten. Hun uiterlijk, wapens en unieke mogelijkheden zijn overgenomen van Rainbow Six Siege.
 • Meer dan 120 nieuwe items: volledige skins van Operators en nog veel meer.

Ghost Recon Breakpoint is tevens een weekend lang gratis te spelen van 21 tot 24 januari op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC en Stadia. Naast volledige toegang tot de content van de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om het cross-over event Operation Amber Sky te ontdekken en beloningen te verdienen. Pre-loaden kan vanaf 19 januari op PC en consoles. De gratis proefversie, die spelers volledig toegang geeft tot de basisgame met zes uur speeltijd, wordt tijdens het gratis weekend gepauzeerd en op 25 januari hervat.

Tegelijkertijd met dit gratis weekend, zijn de Standard en Gold Editions van Ghost Recon Breakpoint bovendien verkrijgbaar met kortingen oplopend tot 85% en tot wel 70% voor de Year 1 Pass. Spelers die de volledige game aanschaffen, behouden uiteraard hun progressie. Via ghostrecon.com/freeweekend vinden spelers alle informatie over dit gratis weekend.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is reeds verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Windows PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Tot slot is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box