Outriders is nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX maakt met plezier bekend dat OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE en SLEEPING DOGS, nu verkrijgbaar is.

Bekijk hier de launch trailer van OUTRIDERS:

https://youtu.be/ml7d4d_FFhI

OUTRIDERS is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere sci-fi-wereld. Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, die beschikt over ongelooflijke krachten. Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood. Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op. Volg de epische verhalende campaign om steeds dieper in de onbekende omgevingen door te dringen.

“Het is heel spannend om spelers eindelijk te laten ontdekken waar we de afgelopen vijf jaar aan hebben gewerkt,” zegt Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. “Met OUTRIDERS hebben we de game gemaakt die we zelf altijd al wilden spelen. Het is een geweldige reis geweest om hier te komen, maar hopelijk is dit nog maar het begin van iets veel groters. We kunnen niet wachten om jullie op Henoch te ontmoeten! ”

“Ons External Studios-team werkt al meer dan vijf jaar nauw samen met het getalenteerde team van People Can Fly, aan alle facetten van de game- en franchise-ontwikkeling,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd bij Square Enix External Studios. “Met onze gedeelde visie van een episch duister sci-fi-avontuur dat zowel een diepe RPG als een intense top-shooter-ervaring is, doorbreken we genreconventies en leveren we vanaf dag één een complete ervaring met alles erop en eraan. Dit is een mijlpaal voor beide teams en ik ben enorm trots op het werk dat door iedereen is verzet. Tegelijkertijd is dit slechts onze eerste stap voorwaarts in dit universum, want we hebben nog heel wat verhalen te vertellen…”

Probeer de gratis OUTRIDERS-demo op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en op pc via Steam en GeForce Now.

OUTRIDERS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, en op pc via Epic Games Store en GeForce NOW, en Google Stadia.

Ga voor meer informatie naar www.outriders.net

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box