Borderland 3 “Show Me the Eridium” mini-evenement is vanaf vandaag terug

thumbnail

Het kan vandaag dan wel 1 april zijn, maar dit bericht is zeker geen grap! Vandaag gaat er een nieuw tijdelijk mini-evenement van start in Borderlands 3 en vanaf 8 april zullen ook twee nieuwe machines – Crazy Earl’s Reroll en Maurice’s Black Market Vending Machine – aan de basisgame worden toegevoegd. Beide zullen zonder bijkomende kosten voor alle spelers beschikbaar zijn.

Crazy Earl’s Reroll is een gigantische zegen voor Vault Hunters die het beste uit hun gear willen halen. In ruil voor wat Eridium vervangt Crazy Earl’s toestel jouw bestaande Anointment op een gespecifieerd item. Anointments zijn krachtige effecten die de volledige potentie van je character kunnen ontgrendelen. Door de Anointments op je favoriete stukken gear te herrollen, kun je de meest optimale loadout creëren.

Wat betreft Maurice’s Black Market Vending Machine: het enige wat we weten is dat deze automaat top-tier Legendary loot biedt en iedere week op een andere plek uit de basisgame verborgen is. Het is aan de Borderlands-community om iedere week Maurice’s Black Market Vending Machine te vinden en te zien wat deze bevat.

En dat is nog niet alles! Vanaf vandaag tot 8 april kun jij je voordeel doen met het tijdelijke Show Me the Eridium mini-evenement in Borderlands 3. Je kunt Eridium drops verwachten bij standaard vijanden, verhoogde Eridium drops in Mayhem Mode, korting op de Eridium-prijs om Moxxis Vault Line gokmachine te gebruiken en een korting op alle items die worden verkocht door Crazy Earl in de Cargo Bay van Sanctuary III. Dit is het perfecte moment om heel veel van het zeldzame Eridium-element binnen te harken, vooral wanneer je je aan het klaarmaken bent voor de aankomende raid boss.

Als onderdeel van de Director’s Cut add-on – die op 8 april lanceert – kun je het opnemen tegen een gigantische Varkid die beter bekend staat als Hemovorous the Invincible. Om de deur naar Hemovorous’ hol op Pandora te openen zal je groep 500 Eridium moeten storten om aan te tonen dat je de endgame challenge serieus neemt. Door nu al Eridium in te slaan kun je gelijk de raid boss confronteren. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om eerst wat Eridium uit te geven bij Crazy Earl’s Reroll om je loadout te perfectioneren ter voorbereiding van deze hevige strijd.

Het Show Me the Eridium mini-evenement loopt van 1 april, 18:00 CEST tot 8 april, 17:59 CEST en eindigt precies vóór de launch van Director’s Cut en de update die de twee nieuwe machines toevoegt. Als je nog niet over Director’s Cut beschikt dan kun je deze apart aanschaffen of als onderdeel van Borderlands 3 Ultimate Edition of Season Pass 2. De add-on brengt geheel nieuwe manieren om te spelen – waaronder een monsterlijke raid boss – nieuwe moordmysterie story missions en behind-the-scenes content.

Daarnaast bevat Director’s Cut drie Vault Cards die jouw ticket zijn naar een nieuw progressiesysteem met dagelijkse en wekelijkse challenges. Door challenges te voltooien maak je progressie waarbij je uiteindelijk thematische rewards – waaronder unieke Legendary gear, heel veel nieuwe cosmetische items en een gloednieuwe in-game resource genaamd Diamond Keys – kunt ontgrendelen.

Om meer te weten te komen over hoe Vault Cards en Diamond Keys werken, kun je een kijkje nemen in deze uitgebreide guide op borderlands.com. Let wel dat momenteel alleen spelers die de Director’s Cut add-on bezitten toegang hebben tot de Vault Cards. Deze kunnen niet afzonderlijk worden aangeschaft. Op eenzelfde manier kunnen Diamond Keys enkel verdient worden door gameplay en ook deze kunnen niet apart worden gekocht.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box