Ontdek een nieuw lot in Tales of Arise – Beyond the Dawn dat in november uitkomt

thumbnail

Soms is een verhaal voorbij, maar nog niet helemaal afgerond. Er is meer dan een jaar verstreken sinds het einde van TALES OF ARISE, maar het verhaal is nog niet over. Ontdek TALES OF ARISE – BEYOND THE DAWN, de aankomende uitbreiding voor de bekroonde JRPG van Bandai Namco Europe. De nieuwe uitbreiding voegt meer dan 20 uur aan spelinhoud toe en voegt nieuwe quests, kerkers, eindbaasgevechten en een episch nieuw verhaal toe, allemaal tegen de achtergrond van een evoluerende, prachtige fantasiewereld. TALES OF ARISE – BEYOND THE DAWN is verkrijgbaar op 9 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via STEAM.

TALES OF ARISE – BEYOND THE DAWN begint een jaar na het einde van het originele TALES OF ARISE. Alphen en de rest van The Six zitten gevangen tussen het feit dat ze worden vereerd als de Liberating Heroes of Dahna en verafschuwd als de Destroyers of Rights door Renans. Bij toeval ontmoeten ze de raadselachtige Nazamil, een machtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. The Six bieden aan Nazamil te beschermen, maar naarmate spelers verder komen en een band opbouwen met hun metgezellen, zullen ze te maken krijgen met een verdeelde wereld na de samensmelting van Rena en Dahna. In deze uitbreiding beleven spelers spannende nieuwe uitdagingen en zien ze een wereld die tegelijkertijd vertrouwd en geëvolueerd is.

Ga voor meer informatie over TALES OF ARISE – BEYOND THE DAWN en andere producten van Bandai Namco Europe naar: www.bandainamcoent.eu. Neem deel aan het gesprek op Twitter: https://twitter.com/TalesofSeries

 • 4.5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2334
  13 dagen geleden

  Na meer dan 80 uur in deze gestopt te hebben is de dlc natuurlijk een must.Had het wel niet verwacht gezien het verhaal zo overcompleet was in Tales of Arise.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx