Demo van Star Ocean The Second Story R nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag een speelbare demo uitgebracht van hun komende titel STAR OCEAN THE SECOND STORY R. In deze demo kunnen spelers de eerste uren van de game spelen voordat de complete game op 2 november 2023 verschijnt. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo later overzetten naar de game om hun vorderingen te bewaren. Dankzij cross-generational saving kunnen PlayStation 4-spelers verder spelen op de PlayStation 5 met hetzelfde save-bestand.

De demo biedt toegang tot drie steden, twee dungeons en twee eindbazen, en biedt speler een uitgebreide indruk van de eerste uren van de game. Spelers kunnen zelf hun held kiezen, drie teamleden verzamelen en tijdens gevechten nieuwe acties als ‘Assault Action’ en ‘Break’ gebruiken. Ga voor meer informatie over de STAR OCEAN THE SECOND STORY R-demo naar: https://www.square-enix-games.com/en_GB/news/star-ocean-the-second-story-r-demo
STAR OCEAN THE SECOND STORY R is een 2.5D-remake van het hooggeprezen tweede deel in de STAR OCEAN-serie dat in 1998 verscheen. Deze RPG combineert prachtige 3D-omgevingen met nostalgische 2D-pixel-personages, zodat spelers kunnen genieten van een klassieke RPG-ervaring in een modern jasje. De originele game is nieuw leven ingeblazen met een opnieuw gearrangeerde soundtrack, nieuwe moeilijkheidsniveaus, vele quality-of-life-verbeteringen en meer, naast de al bekende en geliefde features als snelle, realtime-gevechten, een diepgaand skill-systeem en private actions, waarmee spelers hun relaties met teamgenoten kunnen versterken en verschillende eindes kunnen ontgrendelen.
Pre-orders voor de fysieke en digitale standaard-edities zijn nu verkrijgbaar.
Spelers die de game pre-orderen krijgen de volgende digitale content:

• Pangalactic Federation Longsword
• Forest Knuckles
Vroegtijdige aanschaf-bonussen:
• Sunrise Ring
• Een set genezings-items (Mixed Berries x20 + Resurrection Potion x20)
Spelers die de game vroegtijdig aanschaffen tijdens de periode waarin de bonussen beschikbaar zijn (*) ontvangen als bonus een accessoire dat ze kunnen toewijzen aan een speelbaar personage en twee verschillende genezings-items.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx