Keer terug naar de lucht en herover de verloren oceaan met Baten Kaitos I & II HD Remaster

thumbnail

Toonaangevende uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.AS. heeft vandaag aangekondigd dat BATEN KAITOS I & II HD REMASTER nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch. De collectie geeft spelers de kans om de emotionele reizen van zowel BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN als BATEN KAITOS ORIGINS, die oorspronkelijk werden uitgebracht voor de Nintendo GameCube, te beleven.

De BATEN KAITOS-serie is gebaseerd op een RPG-spel op basis van kaarten, waarbij je in een fractie van een seconde beslissingen kunt nemen die je dichter bij de overwinning brengen. In elke titel kruipen spelers in de huid van een Guardian Spirit en leiden ze de hoofdpersoon en metgezellen door unieke avonturen:

 • BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN vertelt het verhaal van Kalas die, op zoek naar wraak voor de dood van zijn broer en grootvader, Xelha ontmoet terwijl ze beiden aan een reis beginnen om het Alfardrijk te verslaan.

BATEN KAITOS ORIGINS speelt zich af 20 jaar voor de gebeurtenissen van het eerste spel. Het verhaal gaat over Sagi, een “spiriter” die een connectie heeft met Guardian Spirits en deel uitmaakt van de Dark Service, een elite-eenheid van het Alfard Empire. Sagi gaat op reis om zijn naam te zuiveren nadat hij erin is geluisd en om de geheimen van het rijk te onthullen.

BATEN KAITOS I & II HD REMASTER verbetert de gameplay van de originele games met nieuwe functies. De remaster bevat een “Instant KO”-instelling waarmee spelers de vijand met één enkele aanval kunnen verslaan, een grote toename in de snelheden van de game en de gevechten, en een “No Encounters”-instelling waarmee spelers gevechten kunnen vermijden, naast andere nieuwe instellingen die de voortgang van de game ondersteunen.

Naast de release van BATEN KAITOS I & II HD REMASTER kunnen spelers nu genieten van de soundtracks van beide games op digitale distributiediensten zoals iTunes, Apple Music of Spotify of YouTube. De soundtrack voor BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN is hier verkrijgbaar, terwijl de soundtrack voor BATEN KAITOS ORIGINS hier verkrijgbaar is.

BATEN KAITOS I & II HD REMASTER is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx