Ontdek de nieuwe tactische coöp-ervaring in de Rainbow Six-franchise

thumbnail

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, de nieuwe game in de Rainbow Six-franchise, is vanaf 16 september 2021 verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progressie voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Luna, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC. De game, die eerst bekend stond als Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantaine, is een gloednieuwe tactische coöp PvE-ervaring die Operators samenbrengt om te vechten tegen een mysterieuze dreiging.

In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de parasiet tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege om het op te nemen tegen mysterieuze buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans. Na het voltooien van elk doel moeten spelers een moeilijke keuze maken: terugtrekken en hun beloningen innen of verder gaan om het op te nemen tegen taaiere vijanden en zo grotere beloningen te verdienen in een chaotische en intense ervaring. Spelers kiezen uit 18 Rainbow Six-Operators, elk uitgerust met gespecialiseerde REACT-uitrusting, wapens, gadgets en vaardigheden die spelers moeten leren en beheersen. Het unieke karakter en de verschillende speelstijlen van elke Operator zorgen voor grenzeloze opties bij het aanpassen van een team. Met een selectie van 12 uniek ontworpen mappen uit de VS met tal van uitdagingen, plagen en vijanden die in moeilijkheidsgraad toenemen, zijn de gevaren voortdurend in ontwikkeling.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box