Spelers leren gitaar en bas spelen via hun favoriete liedjes met Rocksmith+

thumbnail

Rocksmith+ is een nieuwe abonnementsservice die spelers gitaar en bas leert spelen met behulp van hun favoriete liedjes. De service bouwt voort op de bekroonde Rocksmith-methode die al bijna vijf miljoen mensen heeft geholpen gitaar te leren spelen. Rocksmith+ is deze zomer verkrijgbaar voor Windows PC via de Ubisoft Store. Ook is de service dit najaar verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One, en op een later tijdstip ook voor iOS -en Android-gebruikers. Rocksmith+ wordt ontwikkeld door Ubisoft San Francisco in samenwerking met Ubisoft Osaka en Ubisoft Pune.

Rocksmith+ is compatibel met akoestische, elektrische en basgitaren en lanceert met een groeiende muziekbibliotheek van duizenden nummers van verschillende genres, waaronder rock, klassiek, hiphop, pop, metal, country en R&B. De service biedt onder andere verschillende authentieke tools om de nummers weer te geven zoals de artiesten ze oorspronkelijk speelden. Tevens zijn alle nummers in de bibliotheek speelbaar met akkoordenschema’s zodat er getokkeld kan worden. Gebruikers krijgen daarnaast toegang tot gratis online video’s om nog meer te leren over technieken, muziektheorie, uitrusting, instrumentenonderhoud en meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box