Assassin’s Creed Valhalla uitbreiding Siege of Paris aangekondigd

thumbnail

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Assassin’s Creed-franchise, komt er een tweede jaar boordevol content voor Assassin’s Creed Valhalla. Tot die tijd duiken spelers in de onlangs uitgebrachte Wrath of The Druids-uitbreiding en later deze zomer in de tweede uitbreiding, The Siege of Paris. Ook komen spelers dit najaar meer te weten over de geschiedenis van de tijdsperiode in Discovery Tour: Viking Age.

The Siege of Paris speelt zich af in Francia en zet Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende verhaallijnen langs het Franse platteland, op weg naar een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis. Spelers krijgen nieuwe wapens, uitrusting en vaardigheden ter beschikking, om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden. De game blijft ook gratis evenementen en updates introduceren voor alle spelers, waaronder de Basim Outfit, die al beschikbaar is in Ubisoft Connect, en het langverwachte enkelhandig zwaard. Tevens genieten spelers dit najaar gratis van Discovery Tour: Viking Age, de educatieve uitbreiding die een licht werpt op het Viking tijdperk en spelers meer laat ontdekken over de geschiedenis en de tradities van die tijd. Deze niet-geweldadige interactieve leerervaring is ontworpen in samenwerking met historici en archeologen en laat spelers in de huid kruipen van verschillende personages uit die tijd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box