Officiële Gotham Knights Nightwing en Red Hood gameplay-onthulling

thumbnail

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag de eerste officiële gameplay van Nightwing en Red Hood in Gotham Knights, de aankomende openwereld-, third-person actie-RPG in ontwikkeling bij Warner Bros. Games Montreal. Verteld door Game Director Geoff Ellenor, krijg je in de nieuwe video voor het eerst een uitgebreid beeld van beide speelbare personages terwijl zij gerechtigheid brengen in Gotham City’s criminele element, en ze aanwijzingen onderzoeken rondom de mysterieuze Court of Owls. In deze gameplay-walkthrough, zie je de eigen vechtstijl en open wereld reismogelijkheden van elke held in vol ornaat; van Nightwings glider en unieke acrobatische vechtstijl tot Red Hoods dubbele vuurwapenvaardigheden en krachtige sprongen.

Bekijk hieronder de Gotham Knights – Official Nightwing & Red Hood Gameplay Walkthrough:

Gotham Knights verschijnt wereldwijd op 25 oktober 2022. Let op: om spelers van de best mogelijke gameplay-ervaring te voorzien, verschijnt de game op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Het spel is niet verkrijgbaar voor Playstation 4 of Xbox One-consoles.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2170
  1 jaar geleden

  Was zeer geïnteresseerd in deze game maar lijkt toch wel erg generiek. Is natuurlijk altijd leuk om coop te doen maar had er iets meer van verwacht.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx