Gotham Knights aangekondigd

thumbnail

Warner Bros. Games en DC kondigen vandaag Gotham Knights aan, een gloednieuwe third-person RPG boordevol actie die zich afspeelt in een open wereld, ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal. In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van leden van de Batman Family, waaronder Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin. Deze groep getrainde DC Super Heroes heeft na de dood van Batman gezworen Gotham City te beschermen.

Gotham Knights vertelt een origineel verhaal dat zich afspeelt in DC’s Batman Universe in een dynamische en interactieve Gotham City, waar een explosieve schurk de straten onveilig maakt. Met de Belfry als basis van waar ze opereren, worden in dit nieuwe tijdperk vol superhelden mysteries opgelost uit de zwartste bladzijden van de stad en worden er beruchte schurken verslagen tijdens meeslepende confrontaties. Spelers moeten Gotham redden van de ondergang en zichzelf opnieuw uitvinden als hun eigen versie van de Dark Knight.

Fans kunnen Gotham Knights alleen spelen of met een ander in een online coöp-omgeving. De game zal in 2021 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-reeks (inclusief de Xbox Series X en de Xbox One X) en PC.

Bekijk en deel de Gotham Knights – World Premiere Trailer hier

Bekijk en deel de Gotham Knights – Official Gameplay Walkthrough hier

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Kont

Ziet er toch wel tof uit. Was nooit zo’n enorme fan van de Batman games laatste jaren maar dit in coop klinkt wel goed


Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x