EA verandert naam FIFA-games nu officieel

thumbnail

Electronic Arts maakt bekend dat EA Sports en FIFA hun samenwerking hebben beëindigd. Electronic Arts-voetbalgames zullen vanaf 2023 worden voortgezet onder het nieuwe merk EA SPORTS FC. Door deze stap kan EA samenwerken met meer dan 300 partners uit de hele voetbalwereld om ‘s werelds grootste interactieve game voor de groeiende gemeenschap te creëren.

EA SPORTS FC brengt de kracht van meer dan 300 individuele licentiepartners, waardoor spelers toegang hebben tot meer dan 19.000 spelers in 700 teams, 100 stadions en meer dan 30 competities over de hele wereld. Via EA SPORTS FC zal EA het bereik en de kracht van haar voetballicentieportfolio blijven uitbreiden door gelicentieerde voetbalcontent te onderhouden en uit te breiden, op te schalen voor nieuwe ervaringen en de toegang via extra platforms te vergroten.

De lancering van EA SPORTS FC heeft geen invloed op de huidige voetbalwedstrijden van EA SPORTS. EA en FIFA brengen later dit najaar de grootste en meest uitgebreide EA SPORTS FIFA ooit uit. Het nieuwste FIFA-product zal ook meer spelmodi, functies, teams, competities, spelers en competities bevatten dan alle voorgaande edities.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Tja, alles went. Waarom het ook FIFA heette, geen idee.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx