Octopath-serie nu verkrijgbaar voor alle consoles en Xbox Game Pass

thumbnail

Square Enix maakt bekend dat OCTOPATH TRAVELER nu verkrijgbaar is voor de PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). Daarnaast is OCTOPATH TRAVELER II nu voor het eerst verkrijgbaar voor de Xbox Series X|S en Xbox One, waarmee de bekroonde RPG-serie nu beschikbaar is op alle huidige consoles en pc (Windows PC en STEAM®).

Square Enix heeft ook bekendgemaakt dat Xbox Game Pass-abonnees de volledige OCTOPATH-ervaring kunnen beleven op Xbox Game Pass en PC Game Pass, aangezien OCTOPATH TRAVELER en OCTOPATH TRAVELER II nu beide beschikbaar zijn om te downloaden via Game Pass.

Sinds de lancering van het eerste deel in 2018, zijn er wereldwijd meer dan vier miljoen games in de OCTOPATH TRAVELER-serie verkocht. Kenmerkend voor de serie is de unieke HD-2D-artstijl: een oogstrelende mix van 2D-personages en prachtige 3D-werelden. Beide games bieden een opzichzelfstaande ervaring, elk in een eigen wereld, met acht verschillende hoofdrolspelers. Deze unieke personages hebben ieder hun eigen verhalen en mogelijke Path Actions om te gebruiken. Nadat de speler een personage heeft gekozen om mee op reis te gaan, volgt een groots avontuur dat spelers zelf richting kunnen geven.

Om te vieren dat de OCTOPATH TRAVELER-serie nu beschikbaar is op alle huidige consoles en pc (Windows PC en STEAM), heeft Team Asano een gratis update uitgebracht voor OCTOPATH TRAVELER II, inclusief een ‘Extra Battle’-mode die beschikbaar komt nadat de eindbaas van het laatste hoofdstuk is verslagen. De ‘Extra Battle’-mode laat spelers hun vaardigheden bewijzen tegenover nieuwe, extra sterke tegenstanders – inclusief de hoofdrolspelers van OCTOPATH TRAVELER. Deze mode is op Xbox-consoles vanaf de lancering beschikbaar en werd vandaag via een update toegevoegd aan de versies voor PS5, PS4, Nintendo Switch en pc.

OCTOPATH TRAVELER en OCTOPATH TRAVELER II zijn nu beschikbaar voor alle huidige consoles en pc (Windows PC en STEAM), apart en als bundel. PlayStation Plus-leden die OCTOPATH TRAVELER aanschaffen vóór 20 juni ontvangen een korting van 34%. Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games.com

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  13 dagen geleden

  Goed dat Square Enix al die top jrpg spellen naar andere consoles brengen.Zulk soort turned based rpg spellen worden sowieso niet zo vaak gemaakt en dan wil ik ze wel op een playstation kunnen spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx