Octopath Traveler II vanaf 24 februari 2023 verkrijgbaar

thumbnail

Tijdens de gisteren uitgezonden Nintendo Direct maakte SQUARE ENIX® bekend dat OCTOPATH TRAVELER™ II, het volgende deel in de hooggeprezen OCTOPATH TRAVELER RPG-serie, op 24 februari 2023 verschijnt voor Nintendo Switch™, PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™) en pc via STEAM®.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van OCTOPATH TRAVELER II

In OCTOPATH TRAVELER II beginnen spelers een spannende reis door de gloednieuwe wereld Solistia. Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht*. Net als het eerste deel maakt de game gebruik van unieke HD-2D-graphics, waarin spelers hun retro-2D-personages besturen door prachtige 3D-omgevingen, maar dan van een nóg hoger niveau. De nieuwe verhaallijn en features van de game maken hem perfect voor beginners, terwijl alle charme van het origineel weer ruimschoots aanwezig is. Spelers kunnen een nieuwe wereld verkennen met acht nieuwe, unieke helden, in een avontuur waarin de turn-based gevechten weer voor volop strategische diepgang zorgen.

Hieronder een overzicht van nieuwe en terugkerende elementen:

 • Break & Boost-gevechtssysteem – Spelers moeten strategisch denken om vijanden te ‘breken’ op hun zwakke punten, en hun reizigers ‘boosten’ om hun vaardigheden te versterken.

 • Path Actions – Spelers kunnen verschillende acties van hun personages gebruiken voor unieke interacties met NPC’s. De Path Actions zijn afhankelijk van de held en of het dag en nacht is.

 • Nieuw verhaal met nieuwe hoofdrolspelers – Tijdens hun avonturen in het nieuwe land Solistia, beleven spelers de met elkaar verweven verhalen van acht nieuwe reizigers: Hikari (Warrior), Agnea (Dancer), Partitio (Merchant), Osvald (Scholar), Throné (Thief), Temenos (Cleric), Ochette (Hunter) en Castti (Apothecary).
 • Dag/nacht-cyclus – De stadsomgevingen en Path Actions van de verschillende personages veranderen als het dag of nacht is, voor nog meer mogelijkheden en ontdekkingen.

 • Latent Power – De Latent Power is een nieuw gevechtselement dat spelers een krachtige vaardigheid laat uitvoeren als de meter tijdens gevechten is gevuld.
 • Crossed Paths – Wanneer de helden vorderen in hun verhalen en hun wegen elkaar kruisen, kunnen hun verhalen nieuwe wendingen nemen.

OCTOPATH TRAVELER II is nu beschikbaar voor pre-orders als Standard Digital Edition voor PS5 & PS4 en Standard Physical Edition voor PS5, PS4 en Nintendo Switch. Pre-orders voor pc via STEAM zijn beschikbaar vanaf 14 september om 18:00 uur. De pre-orders voor de Standard Digital Edition voor Nintendo Switch komen later beschikbaar. Pre-orders voor een fysieke Collector’s Edition Set** zijn nu verkrijgbaar voor PS5, PS4 en Nintendo Switch, exclusief via de SQUARE ENIX Store.

De fysieke Collector’s Edition Set bevat het volgende:

 • OCTOPATH TRAVELER II Standard Edition game
 • OCTOPATH TRAVLER II Travelers Bust Set: buste-figuurtjes van de acht hoofdrolspelers
 • OCTOPATH TRAVELER II ART ALBUM: artboek met 44 pagina’s
 • OCTOPATH TRAVELER II  Extended Battle Tracks: mini-soundtrack CD
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx