The War Within Beta is nu live in WoW

thumbnail

De reis naar de lancering van The War Within, World of Warcraft‘s eerste deel in de ambitieuze nieuwe Worldsoul Saga, bereikt een nieuwe mijlpaal nu de bèta-testfase live is!

Tijdens de test nodigt het WoW-team spelers uit, inclusief degenen die de Epic Edition hebben gekocht, om de aankomende uitbreiding te bekijken en feedback te verzamelen. Daarnaast krijgen spelers die tijdens de bèta de Epic Edition van The War Within kopen of upgraden ook direct toegang.

Tijdens de bèta-testfase kunnen spelers alle nieuwe functies ervaren, waaronder hero talent trees, de complete leveling-campagne en alle zones, dungeons en delves. Daarnaast kunnen spelers nieuwe, bredere systeemfuncties uitproberen, waaronder warbands en een uitgebreide collectie van mounts die geïntegreerd zijn in het skyriding-systeem (momenteel bekend als dragonriding in Dragonflight).

Voor meer informatie over de ontwikkeling van The War Within en om te discussiëren over alles wat getest wordt, kun je terecht op de In Development-fora op de World of Warcraft-website en op onze blog

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx