NVIDIA Game Ready Driver 552.12 nu uit

thumbnail

Deze week maakt onze nieuwste Game Ready Driver (552.12) systemen klaar voor Season 3 van Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone, en de ray tracing upgrade van Diablo IV, die allemaal worden versneld door NVIDIA DLSS 3 en voorzien zijn van NVIDIA Reflex.

In Call of Duty: Warzone verhoogt DLSS 3 de framerates met gemiddeld 55%, waardoor de prestaties voorbij de grenzen van de CPU gaan en gamers op de snelste monitoren met de hoogst beschikbare verversingsfrequenties kunnen werken, wat de bewegingshelderheid, de reactiesnelheid bij het richten en de snelheid waarmee ze vijandelijke spelers zien, kan verbeteren en ze zo een concurrentievoordeel kan opleveren.

Als GeForce RTX-gamers merken dat de frame rates de maximale vernieuwingsfrequentie van hun beeldscherm overschrijden, kunnen ze NVIDIA DLAA inschakelen, dat dezelfde AI-technologie gebruikt als DLSS om de visuele betrouwbaarheid bij native resoluties te verbeteren.

Daarnaast kunnen GeForce-gamers NVIDIA Reflex activeren. Deze technologie, die de game verandert, verlaagt de systeem latency op GeForce grafische kaarten en laptops, zodat acties sneller worden uitgevoerd, wat een concurrentievoordeel oplevert in multiplayer-wedstrijden en single player-titels responsiever en leuker maakt.

Sinds het debuut in september 2020 heeft NVIDIA Reflex de systeem latency in meer dan 100 games verlaagd en heeft meer dan 90% van de GeForce-gamers Reflex ingeschakeld. 9 van de top 10 competitieve shooters hebben Reflex-ondersteuning, zoals Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone en Overwatch 2. Alleen al in 2023 hebben GeForce-gamers meer dan 10 miljard uur van hun favoriete titels gespeeld met een verbeterde reactiesnelheid dankzij Reflex’ innovatieve systeem latency verminderende technologie.

In Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone wordt de systeem latency tot 28% verminderd, waardoor de gameplay nog responsiever wordt.

Diablo IV’s update voor ray tracing
Onze nieuwe driver levert de optimale ervaring in Diablo IV‘s nieuwe ray tracing update, die ondersteuning voor Ray Traced Reflections en Ray Traced Shadows introduceert. Met DLSS 3 worden de prestaties in Diablo IV met gemiddeld 3,1X vermenigvuldigd bij 4K, met ray tracing en elke andere instelling maximaal. Op ‘s werelds krachtigste gaming-GPU, de GeForce RTX 4090, kunnen spelers genieten van de ultieme ervaring, met de allerbeste graphics die draaien met 144 frames per seconde. De onlangs uitgebrachte GeForce RTX 4080 SUPER en GeForce RTX 4070 Ti SUPER overtreffen de 100 FPS en de GeForce RTX 4070 en GeForce RTX 4070 SUPER halen de 60 FPS ruimschoots.

Ander nieuws
Met de optimale instellingen in GeForce Experience en de NVIDIA App kun je met één klik game-opties configureren voor de hardware van je systeem, waardoor je soepele, geoptimaliseerde gameplay krijgt. Meer dan 1200 titels worden ondersteund en sinds onze laatste driver release hebben we ondersteuning voor nog eens 9 titels toegevoegd:

 • Desynced
 • Dragon’s Dogma 2
 • Granblue Fantasy: Relink
 • Horizon Forbidden West Complete Edition
 • Myth of Empires
 • Nightingale
 • Pacific Drive
 • Skull and Bones
 • The Thaumaturge
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx