Square Enix onthult nieuw Foamstart-seizoen – Mysterious Swing

thumbnail

SQUARE ENIX kondigde vandaag het nieuwe seizoen aan voor FOAMSTARS, de online 4v4 foam party shooter. Dit nieuwe seizoen is getiteld MYSTERIOUS SWING en begint op 13 april 2024. Nieuwe en terugkerende spelers krijgen binnenkort toegang tot een nieuw personage, nieuwe evenementen en diverse nieuwe gratis en premium cosmetische content. MYSTERIOUS SWING komt beschikbaar voor alle spelers en loopt van 13 april tot 18 mei.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van MYSTERIOUS SWING

MYSTERIOUS SWING levert onder andere het volgende:

 • Een nieuwe FOAMSTAR – Chloe Noir: een mysterieuze directrice van een kunstgalerie die rechte stralen schuim schiet en op tegenstanders jaagt met Ciel, haar Bubble Beastie. Chloe Noir komt voor alle spelers gratis beschikbaar als beloning voor Tier 31 van de Season Pass, en is direct beschikbaar voor bezitters van de Premium Pass.
 • Wekelijkse gratis tijdelijke voorwerpen: Glijd elke vrijdag de FOAMSTARS-winkel binnen voor gratis content. Voor alle spelers komt wekelijks één item beschikbaar, waaronder een Character Skin voor Mel T, een Foam Gun Skin voor Jet Justice, en meer.
 • Ranked Party: Twee tijdelijke seizoensevenementen, voor solospelers is er de Ranked Party Lonestar, voor teamspelers de Ranked Party Tribe-Vibe.
 • Extreme Party: Daag spelers uit in twee speciale thema-evenementen; de All Chloe Party – waarin alle spelers de rol aannemen van Chloe Noir, en de Bubbly Penguin Party, waarin spelers alleen kunnen strijden als Penny Gwyn met haar vaardigheden Toboggan Bomb en Emperor March.

Volg het blog en de social media-kanalen van FOAMSTARS voor meer info, inclusief plaatselijke tijden van evenementen.

FOAMSTARS is te koop voor € 29,99 via de PlayStation Store en vereist een PlayStation Plus-lidmaatschap. Een Premium Season Pass is te koop voor € 5,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx