Saga Emerald Beyond-demo nu verkrijgbaar met platform-exclusieve verhaallijnen

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag drie speelbare demo’s uitgebracht van de komende RPG SaGa Emerald Beyond voor de Nintendo Switch, PlayStation  5 (PS5)- en PlayStation 4 (PS4)-consoles en pc (STEAM). In de demo’s maken spelers kennen met drie van de hoofdrolspelers uit SaGa Emerald Beyond en kunnen ze alvast een stukje van het avontuur voltooien. Opgeslagen gegevens van de demo zijn overzetbaar naar de volledige game op hetzelfde platform.

De platform-exclusieve demo’s voor PlayStation, Nintendo Switch en pc laten spelers enkele uren lang de verhaallijnen van drie verschillende personages volgen:

 • Tsunanori Mido (PlayStation 5 en PlayStation 4) – Een man die kugutsu, of geanimeerde poppen, kan manipuleren en daarmee de grenzen bewaakt rondom zijn thuis, Miyako City. Wanneer de stad wordt geteisterd door allerlei bovennatuurlijke fenomenen, gaat Tsunanori op reis naar andere werelden om de vier elementgeesten te vinden en het evenwicht in het geestenrijk te herstellen.
 • Ameya (Nintendo Switch) – Een heks in opleiding die voor haar examen een geheim leven in Miyako City is begonnen. Nadat Ameya is aangevallen door een onbekende persoon, verliest ze vrijwel al haar magische krachten. Als ze voor haar examen wil slagen, moet ze om te beginnen die krachten terug zien te vinden.
 • Diva No. 5 (pc) – Een zangeres-mech, die is ontworpen om te zingen en te dansen, uit de wereld van Avalon. Na het zingen van een verboden lied worden Diva’s geheugen en zangfunctie echter vergrendeld, waardoor ze haar bron van inkomsten verliest. Bevangen door wanhoop verlaat Diva haar ‘menselijke’ lichaam en gaat ze in op de uitnodiging van een geheim genootschap om Avalon te verlaten.

SaGa Emerald Beyond verschijnt op 25 april 2024 voor  Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, pc en iOS- en Android-apparaten. Pre-orders zijn nu verkrijgbaar voor pc en consoles. SaGa Emerald Beyond is de nieuwste release in de 35-jarige geschiedenis van het SaGa Project van SQUARE ENIX. Ga voor meer informatie naar: https://saga-franchise.square-enix-games.com/en-gb/games/sgeb

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx