Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections komt in 2023

thumbnail

Videogame-uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. heeft vandaag aangekondigd dat NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, het nieuwe deel in de Ultimate Ninja STORM-serie, in 2023 uitkomt, ter ere van de 20e anime-verjaardag van NARUTO. De game komt uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS zal het grootste roster in een NARUTO-game bieden, inclusief nieuwe personages als Ashura en Indra Otsutsuki. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime en dynamische gevechten met ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

De verhaalmodus van de game zal geselecteerde scènes uit het verhaal van NARUTO bevatten, met de nadruk op de diepe band tussen Naruto en Sasuke. Daarnaast zal er ook een origineel verhaal beschikbaar zijn in de game.

Ga voor meer informatie over NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS en andere producten van Bandai Namco Entertainment naar: bandainamcoent.eu. Neem deel aan het gesprek op Twitter op: twitter.com/Narutovideogame

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  gentlyleggings
  Gast
  gentlyleggings
  14 dagen geleden

  Thank you very much for sharing such a useful information. I will definitely share this 1v1 lol with others.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx