Nieuwe gameplay voor Suicide Squad: Kill the Justice League toont coöp-actie voor 4 spelers

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben een nieuwe gameplayvideo uitgebracht voor Suicide Squad: Kill the Justice League, de nieuwe, avontuurlijke third-person shooter boordevol actie die momenteel door Rocksteady Studios wordt ontwikkeld. De video werpt een nieuwe blik op de intensieve gevechten in het spel die zich afspelen in de uitgebreide, verkenbare open wereld van Metropolis, waarin het wemelt van Brainiacs vijandige troepen. De gameplay biedt een uitgebreide blik op de multiplayer-chaos die kan ontstaan tijdens dit solospel of coöperatieve online-ervaring voor vier spelers, en toont de diverse unieke vaardigheden en aanvallen van alle Squad-leden in vol ornaat. Of de spelers nu kiezen voor Harley Quinns wilde acrobatiek, King Sharks krachtige sprongen, Deadshots vuursalvo’s vanuit de lucht of Captain Boomerangs razendsnelle kracht: elk personage bezit verschillende vaardigheden die specifiek zijn voor het type chaos.

Daarnaast werd ook een featurette van achter de schermen uitgebracht, waarin leden van het Rocksteady Studios-team dieper ingaan op de wereld van Suicide Squad: Kill the Justice League en op kernelementen en personages uit het spel. Verder bevat het commentaar over het proces om de Squad van Arkham Asylum te verplaatsen naar Metropolis, de dynamische stad van de toekomst. Tot slot gaat de video in op de plannen van de studio voor nieuwe content na de lancering. Spelers genieten niet alleen van een uitgebreide verhalende campagne, boeiende open wereld en avontuurlijke schietervaring vol actie, maar krijgen na de lancering van het spel regelmatig seizoensgebonden updates om het verhaal uit te breiden met nieuwe missies en personages om te verdienen. Deze contentupdates zijn gratis voor spelers van Suicide Squad: Kill the Justice League en zijn pas na de lancering en in de loop van de seizoenen verkrijgbaar. Elk seizoen bevat tevens een gevecht uitsluitend gericht op het winnen van nieuwe outfits, emotes en andere items om je Squad-leden op unieke wijze aan te passen. Raadpleeg voor meer informatie onze FAQ (Discord of CS-link).

Bekijk en deel de officiële onthullingsvideo voor de coöp-gameplay van Suicide Squad: Kill the Justice League hieronder:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx