La Casa De Papel nu speelbaar in Watch Dogs Legion

thumbnail

Er is een nieuwe, gratis coöp-missie beschikbaar in Watch Dogs Legion gebaseerd op de Netflix serie La Casa De Papel. De missie, genaamd Paperless, laat maximaal vier spelers gekleed in rode pakken en de series kenmerkende maskers een crypto-overval plegen op de Bank of England. De bruten uit Clan Kelley hebben deze bank overgenomen en bewaken miljoenen nep-ETO op het netwerk. Spelers sluipen een weg in de bank, waar ze de firewall hacken, de crypto downloaden om vervolgens wegvluchten over de Thames.

Daarnaast is Watch Dogs Legion vanaf vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september gratis speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Nieuwe spelers krijgen in dit gratis weekend toegang tot de volledige singleplayer campagne en de online modus. Het pre-loaden van de game kan al vanaf vandaag.

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1085
  22 dagen geleden

  Leuk bedacht.Wist niet eens dat dit aan zat te komen.Ben de serie ook aan het volgen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box