Digital Foundry legt nieuw PlayStation 5-model op de testbank

thumbnail

Eerder meldden we dat het nieuwere PlayStation 5-model een kleinere cooler zou hebben dan de standaard PS5 die vanaf de launch uitgeleverd werd. Deze zou zorgen voor lichte verhogingen qua temperatuur van de console omdat de kleinere heatsink de warmte minder goed zou kunnen verwerken. Echter blijkt dit niet te kloppen volgens de Digital Foundry. Richard Leadbetter testte het nieuwe CFI-1100-model uitvoerig in combinatie met Remedy’s game Control en vond geen verschillen wat betreft hitteproductie van de console.

Of de machine warmer of niet wordt moet nog getest worden, maar logica suggereert dat als de nieuwe cooler het niet aan zou kunnen, dat de fan dan harder zou gaan blazen. Dit is niet het geval en de uren die ik heb gespeeld lijken zeer consistent te zijn daarin. Ook qua kracht die de console levert zijn er geen verschillen.

 

De Digital Foundry heeft Sony daarnaast ook benaderd. Sony laat weten dat de algemene ervaring met de console hetzelfde moet zijn als die van de originele PS5. Sony staat dan ook achter haar gemodificeerde design.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1285
  Griever(@griever)
  3 maanden geleden

  Klinkt goed,Zo hoop ik ook wel zo een kleiner model te scoren.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box