ATLUS en Vanillaware kondigen Unicorn Overlord aan

thumbnail

Vandaag hebben ATLUS en Vanillaware hun nieuwe tactische fantasy-RPG Unicorn Overlord aangekondigd, die 8 maart 2024 gereleaset wordt op Nintendo Switch, PlayStation 5, Playstation 4 (alleen digitaal) en Xbox Series X|S.

Bekijk de aankondigingstrailer voor Unicorn Overlord hier:

Unicorn Overlord is een stralende nieuwe game van de makers van 13 Sentinels: Aegis Rim, Dragon’s Crown en Odin Sphere waarin een levendige open wereld en een innovatief gevechtssysteem in de bekende Vanillaware-stijl gecombineerd worden. Ontdek een levendige wereld, bouw een groots leger met keuze uit meer dan 60 unieke personages en groei in aanzien binnen de vijf naties in deze unieke en epische fantasy-ervaring!

Naast een Standard edition zal er ook een  Collector’s edition van Unicorn Overlord verschijnen, met daarin de fysieke versie van Unicorn Overlord, een Premium Edition-doos, een 16-bit soundtrack-cd met achtergrondmuziek (twee CD’s met elk tien tracks), een artbook met 132 pagina’s en een speciaal ontworpen kaartspel met daarin 239 kaarten, tokens en markers.

De Collector’s edition wordt ook geleverd met het ATLUS X Vanillaware Heraldry-pack, een pre-order-DLC, waarmee je de vlag van het Bevrijdingsleger [Liberation Army] aan kunt passen met ontwerpen uit Odin Sphere, Dragon’s Crown en 13 Sentinels: Aegis Rim.

Kijk voor meer informatie over Unicorn Overlord op https://unicornoverlord.atlus.com.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx