Ghostwire: Tokyo laat je graag kennismaken met Hannya

thumbnail

Tijdens de PlayStation Showcase livestream van gisterenavond onthulde Tango Gameworks een spannende blik op Ghostwire: Tokyo via een meeslepende, gloednieuwe trailer met de dreigende Hannya in de hoofdrol.

Hannya heeft een catastrofale mist op Tokio losgelaten die het grootste deel van de bevolking wegvaagt. In de nasleep leidt hij de Faceless, een dreigende groep loyale fanatiekelingen die hij zich naar zijn hand buigt. Waar ooit lachende burgers liepen, staat nu een leger van unieke wezens die alleen Tango Gameworks kan creëren: The Visitors.

Geïnspireerd door Japanse legendes, folklore en verhalen, zijn The Visitors opvallende, fantasierijke vijanden die overal in Tokio op de loer liggen. Veel personages komen uit beroemde duistere verhalen zoals ‘Kuchisake-onna’. Het zijn personages die trouw blijven aan Tango’s wens om Tokio te eren via een authentieke, nooit eerder vertoonde gamewereld.

Als Akito ontwaakt in de beroemde Shibuya Crossing, wordt hij gedeeltelijk bezeten door een vreemde geest en wordt hij omringd door de gevaarlijke wezens die Tokio binnenvallen. Wanhopig om de veiligheid van zijn zus te garanderen, moet Akito zich verenigen met de geest en krachtige vaardigheden beheersen om zich een weg te banen door de gevaarlijke straten van Tokio.

Met de kracht en snelheid van de PlayStation 5®-console wordt Tokio tot leven gebracht, dankzij de verbluffende raytracing-technologie van de console. Terwijl spelers door de straten lopen, druppelen reflecties van prachtige neonlichten op plassen die glasachtige spiegels worden van de levendigheid en schoonheid van de wereld. Ghostwire: Tokyo biedt ook snellere laadtijden om spelers in die meeslepende ervaring te houden, en haptische bedieningselementen waarmee spelers hun acties nog beter kunnen voelen, terwijl ze de straten en daken van Tokio doorkruisen.

Ghostwire: Tokyo is in het voorjaar van 2022 wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5® en PC. Houd onze officiële website in de gaten voor meer informatie en volg ons op TwitterFacebookInstagram, en YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx