Eerste Far Cry 6 DLC Vaas: Insanity nu verkrijgbaar

thumbnail

De eerste DLC voor Far Cry 6, Vaas: Insanity, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC. Spelers moeten Far Cry 6 bezitten om met de DLC aan de slag te gaan.

Spelers kruipen in de huid van Vaas, de iconische schurk uit Far Cry 3 gespeeld door Michael Mando (Better Call Saul), die zijn rol herneemt in een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Spelers beginnen met niets meer dan een pistool om zichzelf te verdedigen en moeten op zoek gaan naar nieuwe wapens en power-ups om vrij te spelen. Deze helpen hen om sterker te worden en zo verder te komen in Vaas zijn gedachten.Vaas: Insanity is een mix van intense actie en storytelling, en biedt een unieke kans om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Vaas beter te begrijpen.

Vaas:Insanity is onderdeel van de Far Cry 6 Season Pass samen met de aanstaande DLC-afleveringen over Pagan Min (Far Cry 4) en Joseph Seed (Far Cry 5).  Ook is Vaas: Insanity digitaal verkrijgbaar als standalone DLC Episode.

Far Cry 6 is een open wereld, first person shooter, ontwikkeld door Ubisoft Toronto en werpt spelers in een hedendaagse guerrillarevolutie. Op het tropische eiland Yara heeft President Antón Castillo gezworen om zijn land in ere te herstellen. Maar een paradijs heropbouwen is niet eenvoudig, en iedereen die een andere visie heeft wordt verworpen. De taak van de spelers is om als Dani Rojas, een drop-out uit het leger die zich voegt bij een revolutionaire groep, Yara te bevrijden uit de klauwen van de wrede Antón Castillo. Spelers ervaren de adrenaline en chaos die bij guerrillaoorlog in Far Cry-style komt kijken, met het meest creatieve en innovatieve arsenaal aan wapens ooit.

Voor meer info over Far Cry en de Season pass, bezoek farcry.com.

Voor het laatste nieuws over alle Ubisoft games, bezoek news.ubisoft.com

Far Cry 6 is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box