Meer dan 1000 titels voor Switch in de aanbieding tijdens Cyberdeals

thumbnail

Tijdens de Cyberdeals-sale zijn meer dan 1000 games voor Nintendo Switch afgeprijsd met kortingen tot 75%. De aanbiedingen in de Nintendo eShop gelden vanaf donderdag 18 november 15:00 uur CET en eindigen op donderdag 30 november om 23:59 uur.

Voor het eerst in de aanbieding is Hyrule Warriors: Age of Calamity, waarin spelers het koninkrijk Hyrule moeten verdedigen tijdens een oorlog die een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild plaatsvond. Wie graag zijn virtuele skateboardvaardigheden oefent, kan zich heerlijk uitleven in Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2. In New Super Mario Bros. U Deluxe kan iedereen zich in traditionele Super Mario-stijl een weg rennen, springen en beuken door meer dan 160 zijwaarts scrollende 2D-levels.

In Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition kunnen tot vier spelers eindeloze manieren verkennen om te vorderen in de uitgestrekte wereld van Rivellon. En of spelers nu legers Pikmin willen aanvoeren om voorwerpen en voedsel te verzamelen in Pikmin 3 Deluxe, of hun zintuigen willen overspoelen met de speciale effecten van Tetris Effect: Connected, er is een aanbieding voor iedereen.

Ga naar de Sale-pagina om alle aanbiedingen te bekijken wanneer de Cyberdeals zijn begonnen:

De Cyberdeals-sale in de Nintendo eShop begint op donderdag 18 november om 15:00 uur en eindigt op donderdag 30 november om 23:59 uur. Meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch zijn met korting te koop, waaronder Hyrule Warriors: Age of Calamity, New Super Mario Bros. U Deluxe, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 en vele andere hoogtepunten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box