Een kijkje achter de schermen bij de soundtrack van Knockout City

thumbnail

Velan Studios introduceert het bekende “Kwak”-geluid (het geluid dat een dodgeball maakt bij impact) in Knockout City, de binnenkort verwachte team-based dodgebrawl-titel die wordt uitgebracht op 21 mei. Om spelers meer te laten opgaan in het charmante universum van Knockout City – een universum waarin audio net zo belangrijk is als beeld – geeft Velan in een nieuw ontwikkelaarsdagboek een demonstratie van het proces achter de kenmerkende geluiden van het spel die voor een realistische omgeving zorgen.

Bekijk hier de ontwikkelaarsdagboek op YouTube.

In de blog vertelt Audio Director Matt Pirog hoe het Velan-team met diverse audiostijlen experimenteerde om zo de retro-futuristische geluiden van Knockout City te maken die spelers waarschuwen voor alles wat in hun omgeving gebeurt, alsmede de teambijdragen aan voice-overs die de persoonlijkheid van elk personage een eigen toon en persoonlijk tintje geven. Daarnaast gaat de blog in op de samenwerking tussen het team en het muziekduo Sonny en Matt van The Soundlings om de originele soundtrack van Knockout City te creëren, bestaande uit 19 verschillende tracks.

Je kunt nu naar de originele soundtrack van Knockout City luisteren via Spotify, Apple Music, iTunes en nog veel meer.

Knockout City is vanaf 21 mei verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en op PC via Origin, Steam en Epic Games Store, de PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility, en EA Play- en Xbox Game Pass Ultimate-leden. Het spel biedt volledige ondersteuning voor cross-play en cross-voortgang, ongeacht het platform. Direct na de release krijgen spelers tijdelijk toegang tot een gratis proefversie waarin het volledige spel kan worden gespeeld en als spelers daarna verder willen spelen, kunnen ze het spel kopen voor €19,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Top.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box