Nieuwe V Battle Decks voor Pokemon Trading Card Game

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag nieuwe V Battle Decks met Victini V en Gardevoir V uitgebracht voor de uiterst succesvolle Pokémon Trading Card Game. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels.

De V Battle Decks zijn verkrijgbaar in twee versies met Victini V en Gardevoir V. In elk V Battle Deck zit alles wat een Trainer nodig heeft om een spel te spelen, waaronder een deck met 60 kaarten, drie referentiekaarten, schadetellers, een grote metalen munt, een opbergdoos, spelregels en een beknopte handleiding met winnende strategieën.

Daarnaast kunnen Trainers kiezen voor de bundelversie V Battle Deck—Victini vs. Gardevoir. Deze versie bevat twee kant-en-klare decks en accessoires, zodat ze snel en eenvoudig een Pokémon TCG-gevecht aan kunnen gaan met familie en vrienden. Het V Battle Deck—Victini vs. Gardevoir wordt geleverd met twee extra Trainer-kaarten, waaronder twee holografische kaarten.

V Battle Decks zijn ideaal voor Trainers die het spel hebben leren spelen met Battle Academy – het allereerste bordspel van de Pokémon TCG – en die hun spelvaardigheden naar het volgende niveau willen brengen. Deze decks vormen bovendien een geweldige combinatie met en aanvulling op Battle Academy, omdat Trainers kaarten van het bordspel om kunnen wisselen met die uit de V Battle Decks.

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Nog meer Pokemon kaarten?


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box