Ryu Ga Gotoku Studio en SEGA onthullen Lost Judgment

thumbnail

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio onthullen vandaag Lost Judgment, het vervolg op het hooggeprezen Judgment. Lost Judgment wordt ontwikkeld door de studio achter de Yakuza-serie en mengt detective-speurwerk met een noir-verhaal en actiegevechten in een mystery thriller die draait om Takayuki Yagami, een privédetective die opkomt voor mensen die door de wet niet beschermd worden.

Lost Judgment wordt wereldwijd gelanceerd op 24 september 2021 voor zowel de next-gen-platformen PlayStation 5 en Xbox Series X|S als de PlayStation 4 en Xbox One. Pre-orders voor de fysieke standaard editie zijn in Noord-Amerika en Europa nu beschikbaar, binnenkort worden de digitale edities onthuld.

Features

 • Wettig onrecht  Lost Judgment plaatst spelers opnieuw in de sneakers van de voormalige advocaat en straatvechtende detective Takayuki Yagami. Samen met zijn partner, ex-yakuza Masaharu Kaito, wordt het misdaadbestrijdende duo gevraagd een schijnbaar perfecte misdaad te onderzoeken, met een hoofdverdachte die een waterdicht alibi heeft. Al snel stuiten de twee op een complexe samenzwering van diverse onwaarschijnlijke facties, die heimelijk profiteren van een niet goed functionerend rechtssysteem. Maar terwijl de slachtoffers zich opstapelen en Yagami de waarheid steeds verder blootlegt, moet hij kiezen tussen het verdedigen van de wet of het streven naar gerechtigheid.
 • Stijlvolle gevechten – Dankzij Yagami’s martial arts-vaardigheden kan hij zich stijlvol uit elke situatie vechten, of hij nu door een enkeling of een hele groep belaagd wordt. Oefen jezelf in de Crane-, Tiger- en nieuwe Snake-stijl, een sierlijke stijl die de aanvallen van vijanden afweert en teruggeeft, waardoor hun eigen energie tegen ze wordt gebruikt.
 • Onderzoeken – Yagami’s arsenaal aan detective-tricks is uitgebreid met coole gadgets, nieuwe manieren om onopvallend verdachten te volgen en handige infiltratiemethodes. Maak slim gebruik van al je mogelijkheden om de onderste steen boven te krijgen.
 • Geniet van het stadsleven – Doe je eigen ding op je eigen tempo in de bruisende binnensteden van Tokio en Yokohama, zo authentiek als alleen RGG Studio die kan reproduceren. Speel games in Club SEGA, vind je favoriete hangplekjes, voer missies uit voor de plaatselijke bevolking, en nog veel meer.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1203
  5 maanden geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box