DIRT 5 krijgt hoge cijfers van critici: accolades trailer nu beschikbaar

thumbnail

Codemasters deelt de DIRT 5 accolades trailer nadat de game hoge cijfers kreeg van critici. DIRT 5 is ontwikkeld door de Codemasters Cheshire studio en wordt geprezen om zijn gevarieerde mix van gamemodes, van traditioneel racen over wereldwijde locaties tot de innovatieve nieuwe Playgrounds-modus. De optie om met vier spelers split-screen te spelen en de implementatie van de volgende generatie functies op Xbox Series X|S en PlayStation 5, inclusief gameplay in vloeiende 120 frames per seconde, werden ook geprezen.

DIRT 5 biedt een spannende en toegankelijke ervaring voor alles spelers met 13 voertuigklassen en 70 routes in 10 wereldwijde locaties. DIRT 5’s carrièremodus wordt ingesproken door James Pumphry en Nolan Sykes, het bruisende duo van Donut Media, en door game-iconen Troy Baker en Nolan North. Ook zitten er verschillende cameo’s uit de wereld van de gaming en de autosport in de game.

Playgrounds is de meest ambitieuze gamemodus van de DIRT-serie tot nu toe en nodigt spelers uit om eigen arena’s te creëren en te delen. Ook kunnen spelers andere arena’s ontdekken in drie soorten evenementen: Gate Crasher, Smash Attack en Gymkhana. Deze meeslepende community-gedreven ervaring gaat gepaard met traditionele online multiplayerraces, partymodes en split-screen met maximaal vier spelers voor een spannende competitie op de bank. De game wordt afgerond met een uitgebreide livery editor, een fotomodus, Arcade en Time Trial.

“Van de bekroonde carrière tot onze nieuwste aanwinst Playgrounds, het team heeft zich met hart en ziel ingezet voor een spannende en vooral leuke game vol actie”, aldus Robert Karp, DIRT 5 Development Director bij Codemasters. “Het is mooi om te zien dat critici en spelers over de hele wereld genieten van DIRT 5, ongeacht op welk platform ze spelen.”

DIRT 5 is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation® 4 en PC via Steam. De PlayStation® 5-versie is vanaf 19 november verkrijgbaar en begin 2021 wordt een Google Stadia-versie gelanceerd. De game ondersteunt Xbox Smart Delivery en een gratis upgrade op PlayStation wanneer spelers overstappen op een Xbox Series X|S of PlayStation 5*.

Blijf op de hoogte van al het DIRT 5-nieuws en volg updates vanuit de studio op Instagram, YouTube, Twitter en Facebook.

De review van de game op onze website kun je hier vinden.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x