REVOLUTION Unlimited Pro Controller Call of Duty: Black Ops Cold War nu verkrijgbaar

thumbnail

NACON, een leidende ontwerper en distributeur van gaming-accessoires, viert vandaag de release van de REVOLUTION Unlimited – Call of Duty: Black Ops Cold War special edition!

In samenwerking met Activision hebben de ontwerpers van NACON een unieke versie van de REVOLUTION Unlimited-controller ontwikkeld, speciaal voor de fans van de iconische Call of Duty®-franchise. De officieel gelicenseerde REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty®: Black Ops Cold War voor de PlayStation 4 biedt alle functies die het origineel zo succesvol maakten en wordt geleverd inclusief een draaghoes in camouflagekleuren en een code voor een in-game wapen-amulet*.

Hier vind je meer info over de REVOLUTION Unlimited – Call of Duty: Black Ops Cold War: https://www.nacongaming.com/revolution-unlimited-pro-controller-call-of-duty-edition

Call of Duty®: Black Ops Cold War verscheen op 13 november 2020 en dropt spelers diep in het vluchtige geopolitieke universum van de Koude Oorlog, waarin niets is wat het lijkt. Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van Black Ops Multiplayer-gevechten, en levert de game een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring.

De special edition REVOLUTION Unlimited Pro Controller – Call of Duty: Black Ops Cold War voor de PS4 is nu te koop voor een adviesprijs van € 179,90.

De NACON™ REVOLUTION Unlimited Pro Controller heeft een licentie voor exclusieve verkoop in Europa, het Midden-Oosten, Oceanië en Rusland. Exclusief voor gebruik met PlayStation 4.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x