Blizzard kondigt komende releasedata aan voor uitbreidingen van World of Warcraft en Diablo IV

thumbnail

Als onderdeel van de Xbox Showcase in Los Angeles heeft Blizzard Entertainment aangekondigd dat World of Warcraft: The War Within wereldwijd wordt gelanceerd op 27 augustus, en dat de eerste uitbreiding voor de grote hit Diablo IV uit 2023, Vessel of Hatred, volgt op 8 oktober!

“Het is zo gaaf om hier met andere geweldige ontwikkelaars te zijn op Xbox Showcase om onze releasedata voor World of Warcraft: The War Within en Diablo 4: Vessel of Hatred te onthullen,” aldus Johanna Faries, President van Blizzard Entertainment. “Deze releases zijn de aftrap van wat een spannende komende maanden worden, inclusief de 20e verjaardag van World of Warcraft – we zullen later dit jaar meer hierover delen.”

World of Warcraft: The War Within

Het is tijd om thuis te komen! De reis om Azeroth te redden van de oprukkende krachten van the void begint 27 augustus als The War WithinWorld of Warcrafts eerste stap stap in de ambitieuze Worldsoul Saga en de 10e uitbreiding van de game – wereldwijd wordt gelanceerd. De cinematische aankondiging van de releasedatum ging in première op Xbox Showcase en kan hier worden bekeken. Spelers die de Epic Edition of de fysieke collector’s edition hebben gekocht, kunnen alvast van start gaan vóór de wereldwijde lancering wanneer early access op 23 augustus live gaat.

De Warcraft-franchise viert momenteel zijn 30e verjaardag, terwijl World of Warcraft later dit jaar zijn 20e verjaardag viert. Om de aanstaande wereldwijde lancering te vieren, heeft het WoW-team een nieuwe gelimiteerde “Welcome to Azeroth”-bundel aangekondigd om nieuwe en terugkerende spelers uit te nodigen om deze fantastische wereld te verkennen en spelers klaar te stomen om de strijd aan te gaan met de voorbode van the void zelf, Xal’atath.

Deze bundel kost € 22,99 en bevat:

 • Dragonflight uitbreiding
 • Level 60 personage boost
 • 60 dagen speeltijd

World of Warcraft is verkrijgbaar op Windows® PC via Battle.net. Ga voor meer informatie over The War Within naar de World of Warcraft-website.

Diablo IV: Vessel of Hatred

Diablo IV explodeert in 2023 en de langverwachte eerste uitbreiding, Vessel of Hatred, is 8 oktober verkrijgbaar. De cinematische première is te zien op Xbox Showcase, die je hier kunt bekijken. De voorverkoop is nu beschikbaar voor onmiddellijke toegang tot cosmetische beloningen in de game.

Bereid je voor op de duisternis die je te wachten staat:

 • NIEUWE CLASS: SPRIRITBORN— Rangschikt onder de toppredatoren van de jungle, is de Spiritborn een geheel nieuwe Class in de Diablo-serie. Ze zijn gehard in de strijd met mystieke synergieën, die alleen diep in de jungle van Nahantu tot leven kunnen komen. Word één van de Spiritborn en omarm de etherische Spirits die verstrengeld zijn met deze oude beschaving.
 • NIEUWE REGIO: NAHANTU— Ontdek Nahantu, de nieuwe jungleregio in Diablo IV vol geheimen, gevaarlijke nieuwe Dungeons, Strongholds en woeste demonen van strijdende Tribes.
 • VERVOLG DE CAMPAGNE— Onmiddellijk na de gebeurtenissen van Diablo IV gaat Vessel of Hatred verder met het duistere verhaal, waarin je vecht om Neyrelle te redden uit Mephisto’s steeds strakkere greep op haar ziel, nog steeds wankelend van de keuze die ze maakte om hem in bedwang te houden. De zoektocht naar Neyrelle voert je diep de oeroude jungle in terwijl ze worstelt met de gevangen Prime Evil. Probeer Mephisto’s duistere plot te ontrafelen terwijl nieuwe vijanden je omsingelen en je ondergang plannen. Het lot van Neyrelles ziel en haar vermogen om deze Prime Evil te stoppen met het vernietigen van Sanctuary ligt in jouw handen.
 • NIEUWE GAME UPDATES Vessel of Hatred heeft ook grote updates voor alle Diablo IV-spelers met nieuwe class skills, paragon boards, legendarische glyphs, dungeon types, Tree of Whispers activiteiten en meer.
 • Vecht nooit alleen, want nieuwe Mercenaries kunnen je vergezellen op je zoektocht om te vechten in het dichte woud van Nahantu en daarbuiten.  Deze machtige bondgenoten groeien in kracht naarmate ze vorderen en zijn elk uitgerust met unieke vaardigheden om je te helpen in gevechten.
 • Een nieuwe co-op PvE-modus waarin je samen met je vrienden doelen moet voltooien en de baas moet verslaan in een dungeon met meerdere levels, terwijl je loot en beloningen krijgt.

Edities en bonussen voor digitale voorverkoop 

Vessel of Hatred is beschikbaar als digitale voorverkoopeditie (€ 39,99 EUR), Deluxe Edition (€ 59,99 EUR) en Ultimate Edition (€ 89,99 EUR). Diablo IV en Vessel of Hatred bieden cross-platform play en cross-progression op Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Steam, plus co-op voor maximaal vier spelers, inclusief couch co-op voor twee spelers op consoles. Je moet de basisgame bezitten om Vessel of Hatred te kunnen spelen. Elke digitale editie bevat één of meer items om je avontuur in Sanctuary te verbeteren:

 • Standard Edition: Bevat Alkor, het sneeuwluipaard huisdier, en een Mother’s Lamentary Legendary edelsteen in Diablo Immortal.
 • Deluxe Edition: Bevat alles uit de Standard Edition, plus Hratli het hondachtige huisdier, de Nahantu War-cat Mount en een Premium Seasonal Battle Pass Unlock in Diablo IV.
 • Ultimate Edition: Bevat alles uit de Deluxe Edition, plus de Nahantu Unearthed Armor-bundel, Natalya het tijger-huisdier, 3.000 platina, de Wings of the Faith Cosmetic en een town portal in Nahantu-thema.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2314
  10 dagen geleden

  Ziet er toch weer tof uit


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx