Nobody Wants to Die onthult Gameplay Reveal Trailer

thumbnail

Critical Hit Games en PLAION onthullen vandaag met veel enthousiasme dat Nobody Wants to Die, een interactief noir-verhaal dat zich afspeelt in een dystopische versie van New York City, op 17 juli 2024 zal verschijnen. Het nieuws werd onthuld gedurende een exclusieve eerste blik op de verhalende detective adventure gameplay.

De Gameplay Teaser Trailer laat de kenmerkende onderzoeksmethoden zien waar Nobody Wants to Die op gebouwd is, met als hoogtepunt de fascinerende mechanics die spelers in deze raadselachtige stad gebruiken om bewijsmateriaal te ontdekken en aanwijzingen te analyseren. De teaser laat ook de gevarieerde in-game onderzoeksmiddelen in het eerste plaats delict van Nobody Wants to Die zien, waaronder een UV lamp om bloedspetters te analyseren, handheld röntgenstralen om onder het oppervlak te kijken en tijdsmanipulatietechnieken. Blijf tot het einde kijken voor een voorproefje van de onderzoeken later in de game!

“Onze prioriteit is het leveren van een geweldig verhaal en grafische ervaring in onze dystopische wereld.”, zegt Critical Hit Games CEO en Lead Game Designer Grzegorz Goleń. “In Nobody Wants to Die geven we de speler een mogelijkheid om een moordenaar op te sporen en de duistere geheimen van de stad te onthullen middels de in-game tools en hun eigen morele kompas.”

De Poolse indiestudio Critical Hit Games is vastbesloten om met Nobody Wants to Die een unieke game-ervaring neer te zetten. Dit doen ze door meeslepende en betekenisvolle verhaallijnen te creëren, met innovatieve gameplay mechanics en geavanceerde visuals.

“Het zijn net twee puzzelstukjes die precies in elkaar passen”, zegt Critical Hit Games medeoprichter en Game Producer Artur Jaskólski. “De dynamische en spectaculaire onderzoeken zetten een nieuwe standaard voor in-game verhalen en cutscenes. We streefden naar een maximaal niveau van realisme ondersteund door uitzonderlijke visuele effecten om spelers onder te dompelen in het New York van 2329.”

Verlies jezelf in de sciencefiction wereld van Nobody Wants to Die op 17 juni 2024 op Xbox Series X|SPlayStation 5 en PC via ​​Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx