Microsoft kondigt nieuwe Xbox-consoles aan

thumbnail

Microsoft heeft op de Xbox Games Showcase enkele nieuwe Xbox-consoles aangekondigd. Het gaat om onder andere nieuwe kleuren maar ook om een All Digital-versie welke geen disc-speler aan boord heeft.

Xbox Series X volledig digitaal (1TB SSD, Robot White): € 499,99

De nieuwe, volledig digitale Xbox Series X, nu in Robot White met een SSD van 1 TB. Dit is de perfecte optie voor digitale gamers die de snelheid en kracht van Xbox Series X willen ervaren voor slechts € 499,99 adviesprijs.

Geniet van grafisch verbluffende en meeslepende werelden met een resolutie tot 4K en breng populaire games als Call of Duty, Halo, Forza, Diablo en meer tot leven met de prestaties en snelheid van Xbox Series X. De Xbox Series X – 1TB Digital Edition zal in geselecteerde markten verkrijgbaar zijn.

Xbox Series S volledig digitaal (1TB SSD, Robotwit): € 349,99

Vorig jaar introduceerde Microsoft de Xbox Series S 1TB in Carbon Black, en deze was perfect voor gamers die meer opslagruimte wilden, maar niet de volledige kracht van de Series X nodig hadden. Dit jaar introduceert Microsoft dezelfde functies in Robot White: deze console heeft het klassieke, strakke, moderne en compacte ontwerp van de Xbox Series S, maar met een SSD van 1 TB die de opslagruimte verdubbelt, zodat spelers nog meer van hun favoriete games kunnen opslaan spelletjes kunnen.

En zoals bij alle Xbox-series Xbox Series S 1TB in Robot White zal in geselecteerde markten verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 349,99.

Xbox Series X Special Edition (2TB SSD, Galaxy Zwart): € 649,99

Ervaar de snelste, krachtigste Xbox, nu met een 2TB SSD. Deze nieuwe speciale editie Xbox-serie Geïnspireerd door sterrenbeelden en de geest van verkenning en avontuur van de ruimte, beschikt de speciale editie van de Galaxy Black-console over een zilver-, grijs- en groen luchteffect dat de duizenden games en miljoenen spelers vertegenwoordigt die op Xbox spelen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  3 dagen geleden

  Wow,Die lichteffect van de speciale editie is echt heel gaaf.Als ik het kon veroorloven dan zou ik die meteen halen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx