Bekijk de nieuwe trailer voor Kingdom Come: Deliverance II

thumbnail

Tijdens het Summer Games Fest werd een gloednieuwe trailer getoond van Kingdom Come: Deliverance II, het langverwachte vervolg op de bekroonde Action RPG.

‘Saints and Sinners’ toont enkele van de avonturen en gevaren die spelers moeten overwinnen tijdens hun reis door een wereld vol van wraak, verraad en zelfontwikkeling.

In de trailer zien we ook Father Godwin, een nogal losbandige dorpspriester. Godwin is het zwarte schaap van een adellijke familie, die de ziel van een getergde krijger onder zijn toga verbergt. Wanneer hij terug naar huis keert om zijn verleden onder ogen te zien, wordt zijn geloof zwaar beproefd in het vuur van de oorlog.

De game biedt een echte RPG-ervaring in een open wereld, waarbij spelers hun missies op verschillende manieren kunnen aanpakken. In de loop van de wereld kun je je personage Henry naar eigen voorkeur ontwikkelen en ook de wereld om je heen vormgeven.

Kingdom Come: Deliverance II speelt zich af in de even prachtige als gevaarlijke wereld van het 15e-eeuwse Bohemen (Centraal-Europa) en gaat verder waar de eerste titel ophield. De game plaatst spelers in het maliënkolder van Henry, de zoon van een smid, die zijn dorp verlaat om de moord op zijn ouders te wreken.

Spelers trekken door een getrouw vormgegeven middeleeuws landschap dat zich uitstrekt over twee maps (dubbel zo groot als de omgeving van de vorige game). Van het majestueuze Trosky-kasteel tot het bruisende mijnstadje Kuttenberg, reizen spelers door een koninkrijk dat door een burgeroorlog wordt verscheurd.

Onderweg schuilen overal vijanden om te verslaan. Het gevechtssysteem van Kingdom Come: Deliverance II is aangepast om het toegankelijker te maken, maar blijft daarbij trouw aan zijn aard, als realistische weergave van echte middeleeuwse vechtkunst – van elegante zwaardgevechten tot dodelijke afstandsaanvallen, dit keer ook met kruisbogen en vroege vuurwapens.

Ga later dit jaar met Henry op zoek naar verlossing en wraak in het Bohemen van 1403 en onthoud: “Audentes fortuna iuvat!”

Kingdom Come: Deliverance II verschijnt later dit jaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series S|X.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  11 dagen geleden

  Kan zo een enorm realistische middeleeuws game enorm waarderen na het kijken van series zoals House of the Dragon.Het geeft het gevoel dat elke gevecht een heel belangrijke is voor de speler.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx