Warhammer 40,000 Space Marine 2 viert Summer Game Fest

thumbnail

Vandaag hebben Focus Entertainment en Saber Interactive een nieuwe trailer onthuld ter viering van Summer Game Fest en de aanstaande release van het langverwachte Warhammer 40,000: Space Marine 2. Deze nieuwe video laat nog nooit eerder vertoonde gameplay zien en teaset de aanstaande Gameplay Overview Trailer; een deep dive in de game-mechanics die op 20 juni te zien zal zijn op het YouTubekanaal van Focus. Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series, Steam en de Epic Games Store. Fysieke en digitale pre-orders zijn nu beschikbaar.

Vecht als één van de beste krijgers van de keizer en verdedig het Imperium tegen de verschrikkingen van het heelal. Dring de eeuwige nacht terug in epische gevechten op verre planeten met jouw dodelijke vaardigheden en verwoestende wapens. Space Marine 2 wordt aangedreven door de eigen Swarm Engine van Saber Interactive en gooit spelers in de dieptes van de meest spectaculaire gevechten in het universum, waar ze lijnrecht tegenover de Tyranid-zwermen staan!

Spelers kunnen de campaign solo of met 3 spelers in de co-op spelen. Daarnaast lanceert Space Marine 2 inclusief een PvE modus voor 3 spelers en een 6v6 PvP skirmish-modus, zoals recent onthuld in de Multiplayer Modes Reveal Trailer. Deze herspeelbare modi hebben ook een eigen customization-systeem. Spelres kunnen hun eigen Space Marine van helm tot scheenplaten aanpassen met een grote hoeveelheid kleuren, heraldry-stickers, pauldrons, handschoenen en meer. De Season Pass biedt nog meer optionele cosmetics, terwijl nieuwe content zoals missies, vijanden en wapens voor alle spelers beschikbaar zullen zijn door regelmatige gratis updates.

Pre-order de game vandaag

Pre-orders zijn nu fysiek en digitaal beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series, Steam, Epic Games Store.

Kijk op 20 juni om 18:00 CEST mee naar de Gameplay Overview!

Het aftellen is begonnen: kijk met ons mee op 20 juni om 18:00 CEST voor een Deep Dive in de gameplay mechanics van Space Marine 2 en leer meer over de campaign-, co-op- en PvP-modi. Blijf op de hoogte via de alert-knop. We zien je op het Focus Entertainment YouTube kanaal!

Warhammer 40,0000 Space Marine 2 is vanaf 9 september 2024 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx